Home

Gratis Online Live Tennis Kijken


Kijk live Tenniswedstrijden gratis online op je computer, tablet of laptop. Alle wedstrijden zijn live te zien. Of het nou de grand Slam toernooien, de 250 punten of de 1000 punten toernooien zijn. Je kunt alle toppers live zien tennissen en het is helemaal gratis!

Tenniswedstrijden kijken

De belangrijkste tenniswedstrijden zoals de Grand Slams worden wel op Tv uitgezonden. Maar dan vaak niet eens alle wedstrijden. Minder belangrijke toernooien worden vaak niet of nauwelijks uitgezonden. Mochten deze wel uitgezonden worden dan is dit vaak op extra kanalen zoals Sport 1 of Eurosport 2, welke niet in het basispakket zitten. Wil je alle wedstrijden wel zien, dan kun je een duur abonnement nemen, of je kijkt ze gewoon gratis!

Gratis online live Tennis kijken

Gratis online live Tennis kijken is erg eenvoudig. Op internet zijn tientallen streams te vinden van wedstrijden die op dat moment gespeeld worden. Zo kun je alle wedstrijden van jouw favoriete tennisser bijhouden. Op deze website vind je enkele live streams (Zie het tabblad Live Tennis). Je kunt kiezen welke wedstrijd je wilt gaan kijken en kiest een link. Let wel op dat je kiest voor links uit de tweede balk, niet de balk waar staat registration required. Hier zie je vaak drie links staan. Kies een van de links die volgens jouw de beste weergave geeft.

Tennis kijken zonder downloaden

In de meeste gevallen hoef je helemaal niets te downloaden om de live streams te kunnen kijken. Veel websites geven aan dat je streams via Sopcast of andere dienst moet kijken. Maar dit is niet nodig. Streams worden vaak gewoon via Adobe Flash uitgezonden. Downloaden van software is dus niet nodig (tenzij je geen Flash hebt).

Tennis kijken van je favoriete tennissers

Of het nou Djockovic, Federer, Nadal of een veel onbekendere speler is, alle wedstrijden zijn online te zien!

Tennis Toernooien live kijken

Het grootste deel van Tornooien is live online te zien. Zo kun je live streams bekijken van Roland Garros, Wimbledon, Australian open en de US Open. Maar ook de kleinere toernooien zoals die in Madrid, Rome, Dubai etc. zijn online live te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten