Gratis live tennis kijken op iPad

Kijk gratis online live tenniswedstrijden op je iPad!

Tennis kijken op iPad

Met de app van de Eurosport Player kun je tenniswedstrijden live bekijken. Nadeel van de Eurosport Player is dat je een abonnement nodig hebt om de Player te kunnen bekijken. Dit is wel de beste manier om goede kwaliteit uitzendingen te bekijken. Daarnaast is dit ook de 100% legale manier. Het is ook mogelijk om gratis live streams van tennis op je iPad te bekijken. Deze worden allemaal in Flash uitgezonden. Je hebt dus Flash nodig, wat standaard niet op de iPad zit. Je zult dus een speciale app moeten hebben. Deze staat hier onder.

Flash afspelen op iPad met iSwifter

Met iSwifter kun je Flash bekijken op je iPad. Zo kun je Flash websites en Flash video's aan op je Apple iPad. De Flash onderdelen worden op de iSwifter server opgebouwd en vervolgens naar je iPad gestuurd. Hieronder is de ap te vinden die je nodig hebt. Als je via deze app naar live streams gaat (zie ook het kopje "live tennis") dan kun je de streams op je iPad bekijken. Super handig!

Andere toepassingen

Het is niet alleen mogelijk om live tennis streams te kijken met iSwifter, maar je kunt websites bekijken die gebruik maken van Flash (niet gebruiken). Dit word vaak gebruikt in grafieken, dus met iSwifter kun je weer gewoon grafieken bekijken op websites. Daarnaast kun je ook films kijken en bijvoorbeeld voetbal streams allemaal vanaf je iPad.

Kosten iSwifter

Je kunt iSwifter een tijdje gratis uitproberen, daarna betaal je 3,99 voor de app.

Alternatief voor iSwifter

Niet iedereen vind iSwifter even fijn. Daarom is er ook nog een andere app beschikbaar. Dit is SkyFire, dit is ook een populaire app en de prijs van de volledige versie voor beide is hetzelfde.

UPDATE: Helaas is iSwifter begin 2014 gestopt. Als mogelijk alternatief is er Puffin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten