Live online Wimbledon kijken

Kijk gratis online de live wedstrijden van Wimbledon. Alle wedstrijden die gespeeld worden zijn live te volgen via live streams op internet. En het bekijken van de streams is gratis.

Live Wimbledon kijken

Bekijk live de tennis wedstrijden van Wimbledon in Londen op je computer, laptop, ipad, tablet of Mac. Er zijn live streams van alle wedstrijden die op het toernooi worden gespeeld. Zowel van de partijen uit de ATP bij de mannen als die van de WTA bij de vrouwen. Zo hoef je geen enkele wedstrijd meer te missen, en het is gratis. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en Flash om de streams te bekijken. Mocht je op je iPad live tennis streams willen bekijken, daar is meer informatie over te vinden op deze website. De streams zijn makkelijk op te zoeken door hierboven in het menu op "Live Tennis Streams" te klikken. Daar volgt een uitleg hoe de streams opgestart kunnen worden.

Wie spelen er op Wimbledon

op een Grand Slam als Wimbledon, waar 2000 punten te halen zijn voor de ranking, speelt de hele tennistop. Zo zijn bij de mannen Djokovic, Nadal, Federer, Murray, Tsonga en vele anderen te zien. Bij de vrouwen zullen Serna Williams, Venus Williams, Azerenka, Wozniacki, Sharapova en vele anderen te zien zijn.

Wanneer begint Wimbledon


2012

Wimbledon begint maandag 25 juni 2012 en duurt tot en met 8 juli. De vrouwenfinale is op 7 juli en de heren finale is op 8 juli.

2013

Wimbledon begint op maandag 24 juni en duurt tot en met 7 juli. De vrouwenfinale is op 6 juli en de finale van de heren zal plaatsvinden op 7 juli.

2014

Op maandag 23 juni start het Wimbledon toernooi in 2014. Het toernooi duurt tot en met 6 juli. De finale van de vrouwen zal plaatsvinden op zaterdag 5 juli, de mannenfinale vindt plaats op zondag 6 juli 2014.

2015

De wedstrijden op Wimbledon worden in 2015 gespeeld van 29 juni tot en met 12 juli. De vrouwenfinale vindt plaats op zaterdag 11 juli, de finale van de mannen wordt gespeeld op zondag 12 juli 2015.

2016

De wedstrijden op Wimbledon worden in 2016 gespeeld van 27 juni tot en met 10 juli. De vrouwenfinale vindt plaats op zaterdag 9 juli, de finale van de mannen wordt gespeeld op zondag 10 juli 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten