Wimbledon live kijken 2016 - gratis streams

Bekijk alle Wimbledon wedstrijden gratis online via live streams. Alle wedstrijden van alle banen waar camera's aanwezig zijn kunnen via de streams te volgen zijn. Zo zie je alle wedstrijden van Federer, Williams, Djokovic, Murray, Kiki Bertens en vele anderen.

Live stream gratis bekijken
Het bekijken van de live streams is geheel gratis met een goede kwaliteit. Natuurlijk is kijken op tv een betere ervaring, maar via deze streams zijn de wedstrijden goed te volgen. Meer uitleg over het bekijken van de streams is te vinden via de linke "Live Tennis Streams" in het menu. In het overzicht van de live streams zijn alle wedstrijden die bezig zijn en die op de planning staan te vinden. Hierdoor houdt je niet alleen de hoofdbanen in de gaten, maar ook de omliggende banen. Een deel van de wedstrijden wordt ook door de NOS op TV uitgezonden, daarnaast is er op de Engelse zenders (BBC) een flink aantal wedstrijden te zien. Andere opties zijn de Eurosport player en de streams van Unibet.

Wimbledon 2016
Al weer de tweede grand slam dit jaar, en misschien wel een van de meest prestigieuze: Wimbledon. Het grootste grastoernooi in de ATP en WTA. Eerder vonden de grastoernooien Queens in Engeland en Halle in Duitsland plaats. Dit jaar doen alle toppers weer mee. Maar iets waar Nederland misschien nog wel meer naar uitkijkt is hoe Kiki Bertens gaat presteren op dit toernooi. Daarnaast zullen de toppers als Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray, Serena Williams, Agnieszka Radwanska, en Simona Halep hun uiterste best doen om er met de winst vandoor te gaan.

Wimbledon wordt dit jaar gespeeld van 27 juni tot 10 juli. De dames finale zal plaatsvinden op 9 juli, de heren finale vindt plaats op zondag 10 juli.

Wimbledon Ranking 2016

De ranking van de spelers is voor 2016 als volgt:

Heren

1 DJOKOVIC, Novak (SRB)
2 MURRAY, Andy (GBR)
3 FEDERER, Roger (SUI)
4 WAWRINKA, Stan (SUI)
5 NISHIKORI, Kei (JPN)
6 TSONGA, Jo-Wilfried (FRA)
7 DEL POTRO, Juan Martin (ARG)
8 BERDYCH, Tomas (CZE)
9 RAONIC, Milos (CAN)
10 GASQUET, Richard (FRA)

Dames

1 WILLIAMS, Serena (USA)
2 RADWANSKA, Agnieszka (POL)
3 KERBER, Angelique (GER)
4 MUGURUZA, Garbine (ESP)
5 AZARENKA, Victoria (BLR)
6 HALEP, Simona (ROU)
7 VINCI, Roberta (ITA)
8 BENCIC, Belinda (SUI)
9 BACSINSZKY, Timea (SUI)
10 WILLIAMS, Venus (USA)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten